Profiel

Ik ben een energierijke initiatiefnemer met brede ervaring binnen de overheid en het bedrijfsleven die creatieve oplossingen vind. Hierbij werk ik geen draaiboek af, maar breng met een verfrissende blik en een vleugje humor nieuwe idee├źn en leg hierbij een verband tussen cijfers en emoties.

Ik ben verbonden aan Eiffel, waar ik me vooral bezig houd met verander- en implementatietrajecten en Lean. Daarnaast ben ik ook Co owner, Game Designer en Consultant bij Dutch Authentics. Dutch Authentics ontwikkelt en implementeert Structured Games, waarmee het organisaties ondersteunt hun prestaties te verbeteren en hun doelstellingen te behalen. Met Structured Gaming biedt Dutch Authentics haar klanten een voortdurende impuls in hun performance management en talent management, waarmee zij in staat zijn huidige en toekomstige ontwikkelingen succesvol op te vangen. Zie www.dutchauthentics.com.

Binnen de non-profitsector ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Roosendaal, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Den Haag, Dordrecht, Lelystad, Bergen op Zoom, Bodegraven, Venlo, Deventer, Ede, Bunnik, Eemsmond, GGZ inGeest, Ipse de Bruggen, Rijkswaterstaat, UWV, Kadaster, GBT, Twenterand en de Provincie Zuid-Holland.

Binnen de profitsector ben ik werkzaam geweest bij Delft Instruments, KPN, Nuon, Dunea, E-on, Florence, DAS, ARAG en FrieslandCampina.

De opdrachten zijn gericht op verander- en implementatietrajecten, prestatie- en procesmanagement. In mijn opdrachten doe ik tevens coaching en begeleiding van professionals en management en geef ik trainingen op het vlak van verandermanagement (CAP en Verandervermogen), procesmanagement (o.a. Lean Six Sigma) en prestatiemanagement.

Ik heb een bachelor Management, Economie & Recht en een Master in Managementwetenschappen, Strategy & Organization. Daarnaast heb ik diverse trainingen afgerond op het gebied van coaching, leidinggeven, communicatie en adviesvaardigheden alsmede projectmanagement, Lean Six Sigma en Verandermanagement.